Asanti Human Resource BV

Ierlandlaan 6
2713 HL ZOETERMEER
  
T079-343 65 81
F079-343 65 82
Iinfo@asanti.nl
  
KvK27273324
BTWNL8139.73.831.B01

Alle vacatures

Disclaimer

Wij verzoeken u onderstaande informatie zorgvuldig te lezen. Door deze site te raadplegen, stemt u automatisch in met deze voorwaarden.

De pagina's en overige inhoud van onze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten van de website zijn eigendom van Asanti Human Resource BV. Niets uit deze site mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van Asanti Human Resource BV. Wijziging van de inhoud is uitdrukkelijk verboden. Sommige delen van onze website bevatten beelden die onder het auteursrecht van de relaties van Asanti Human Resource BV vallen.

Tenzij anders aangegeven zijn de handelsmerkrechten van Asanti Human Resource BV van toepassing op alle merken die op onze website worden getoond. Dit betreft onder andere het merk en logo van Asanti Human Resource BV. Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Asanti Human Resource BV.

Asanti Human Resource BV wijst alle aansprakelijkheid jegens elke partij af voor mogelijke directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade, hetzij enige schade ontstaan door het gebruik van onze website of de inhoud daarvan, dan wel door de onmogelijkheid om hiervan gebruik te maken of van alle andere websites die via hyperlinks aan onze website zijn gekoppeld.

De informatie die op deze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd.

Deze voorwaarden zullen in elk opzicht uitsluitend en exclusief onderhevig zijn aan de Nederlandse wetgeving.