Asanti Human Resource BV

Ierlandlaan 6
2713 HL ZOETERMEER
  
T079-343 65 81
F079-343 65 82
Iinfo@asanti.nl
  
KvK27273324
BTWNL8139.73.831.B01

Alle vacatures

Dienstverlening

Bent u het zat zich een nummertje te voelen?

Arbeidsbemiddeling gebeurt tegenwoordig meer en meer vanuit grote bemiddelingsbureaus.

Als klant is het vaak ergerlijk dat er weer een andere accountmanager wordt voorgesteld. Heeft u net een prettig contact opgebouwd, heldere communicatie met iemand die precies weet wat u zoekt en op prijs stelt, beslist het bemiddelingsbureau dat u als klant in een andere regio of branchegebied bent ingedeeld.

Ook als professional is het prettig om te maken te hebben met korte lijnen. Er moet snel iets geregeld worden maar u ontvangt pas dagen later een reactie. Te weinig oog voor persoonlijke omstandigheden.

We vinden het toch allemaal prettig om volledige aandacht te krijgen. De klant wil zich toch nog steeds koning voelen. En de professional een gewaardeerd collega en belangrijk voor de organisatie.

U bent aan het juiste adres.

Werven en selecteren vanuit gevoel en ruime ervaring maar vooral gebaseerd op feiten

Indien u via ons een medewerker aantrekt ontvangt u een CV onder begeleiding van commentaar en ten minste één referentieverslag van één van de laatste opdrachtgevers. Op deze manier heeft u de zekerheid dat secuur voorwerk is gedaan om u een betrouwbare medewerker voor te stellen.

Aandacht voor onze medewerkers

Je geen nummertje voelen en actie zien zodra je een vraag hebt gesteld, omdat je belangrijk bent voor de organisatie.

Proactief en dus snel

Onze kracht ligt o.a. in het constant op peil houden van ons actieve personeelsbestand.

Lage overhead en dus scherp

Last maar zeker niet least. Asanti is een bedrijf met een lage overhead. Dit uit zich in lage kostprijzen en meer dan redelijke tarieven.