Asanti Human Resource BV

Ierlandlaan 6
2713 HL ZOETERMEER
  
T079-343 65 81
F079-343 65 82
Iinfo@asanti.nl
  
KvK27273324
BTWNL8139.73.831.B01

Alle vacatures

Routebeschrijving

Ons kantoor ligt aan de rand van het Stadshart van Zoetermeer

Met openbaar vervoer is het 2 minuten lopen vanaf station Zoetermeer Centrum-West

Komt u uit de richting Den Haag, neem dan de Zoetermeer Stadslijn (NS) en stap uit bij Station Centrum-West.

Komt u uit de richting Utrecht CS, reis dan naar Station Zoetermeer en stap over op de Zoetermeer Stadslijn en reis door naar Station Centrum-West.

Vanaf Station Centrum-West steekt u de loopbrug over die boven het station ligt. U kruist het fietspad (Voorweg). Ons kantoor ligt rechts voor u.

Achter ons kantoor is ruimte op de parkeerplaats

Komt u uit de richting Den Haag (A12/E30) Neem afslag Zoetermeer (6). Linksaf bij de verkeerslichten, U volgt Afrikaweg tot aan het 2e verkeerslicht. Hier gaat u rechtsaf. Bij het eerste stoplicht gaat u linksaf. U bent op de Ierlandlaan. Ons kantoor bevindt zich links aan het einde van deze weg.

Komt u uit de richting van Utrecht (A12/E30) Neem afslag Zoetermeer (7). Rechtsaf bij de verkeerslichten, U volgt de Oostweg tot aan de rotonde. Deze rotonde neemt u driekwart. U blijft de Australiëweg volgen tot aan het derde verkeerslicht. Bij het verkeerslicht rechtdoor de Europaweg op en neemt de "tunnelbak". Aan het einde van de tunnelbak rechts aanhouden en de weg links volgen u komt nu op de Afrikaweg. Bij de eerste stoplichten linksaf. daarna bij het eerste stoplicht linksaf. U bent op de Ierlandlaan. Ons kantoor bevindt zich links aan het einde van deze weg.